Frendix har 20 års erfaring med produktion af dæklagre. Grundet den lange erfaring kan vi tilbyde tilpassede og effektive løsninger til vore kunder. Frendix dækstablere og udstyr arbejder problemfrit sammen med Frendix dækreoler, hvilket sikrer vore kunder en stor pålidelighed og driftsikkerhed.


Vi tilbyder altid den bedste opbevaringsløsninger i henhold til kundens behov. Vi starter med at fastlægge kravene til dækopbevaringen, f.eks. lagerpladsen, dækkenes størrelse og kundernes behov for deres dækdrift.


Derefter vælger vi de bedste dækreoler, dækstablere og tilbehør i henhold til kundernes behov. Vi anbefaler også at bruge TireMANAGER-programmet, der fungerer bedst med Frendix-produkter, men som også fås separat.

Fastmonterede dækreoler

Gennem, lagerets størrelse og udformning, samt hjulenes dimensioner, kan ethvert kundebehov imødekommes.

Afhængig af forholdene,

tilbyder vi altid den bedste løsning på opbevaring.

Passer godt til lagre med højt tag. Fire

dæk er stablet vandret på stativerne for lettere håndtering.

Arbejd hurtigt, sikkert og mere

ergonomisk uden at røre ved dækkene i hånden.


TireMANAGER


TireMANAGER fås med eller uden Frendix dækopbevaringsløsninger

I dækhåndteringsprogrammet styres dækkene ved hjælp af et display og et registreringsnummer.

Udsigten til stativerne i programmet er nøjagtig den samme som på dit lager, og takket være realtidsvisningen behøver du ikke skynde dig mellem hylderne forgæves.

Dæksættet opbevares på sin plads ved hjælp af registreringsnummeret.

Under dækkets sætplads kan du samle information om dækkene (f.eks. om det er vinter- eller sommerdæk, pigge eller friktion osv.).

Programmet guider til optimeret og sikker dækplacering i henhold til dækstørrelserne, så al pladsen på lageret kan udnyttes effektivt og håndteringen af dækkene er mere sikker.


Den troværdige arbejdspartner

I dækskifte-sæsonens travlhed skal du kunne stole på stablerens driftssikkerhed. Derfor er Frendix stablere designet til at modstå hårdt arbejde i lang tid.

Dækstablerne er konstrueret til lagerets behov. Dækreoler designet til små hjul behøver kun smalle gange, og stablerne behøver kun lille drejeradius.

Reoler beregnet til store hjul kræver bredere gange. Dertil fås fuldt elektriske stablere der kræver større drejeradius. Meget høje reoler kræver store og stabile stablere.

I høje lagre er der monteret kamera på stablerne, så operatøren kan se nøjagtigt hvor han kan placere stablerens gafler.


Automatiseret mobilt reolsystem

Opbevar flere dæk på samme sted, når de elektrisk bevægelige reoler muliggør længere og højere dækreoler. Dette system passer bedst til store lagre.

Åbn og luk reolgange med et tryk på en knap fra berøringsskærmpanelet, mobile enheder eller manuelt for enden af gangene.

Forudbestemt accelerationshastighed for stativerne og lysgardinets nødstopkontakt forhindrer, at der sker ulykker.